Eco(love)gy Business+

Eco(love)gy Business+

0
Țări europene
0
Tineri
0
Zile

Cei 36 de tineri și 6 lideri de grup își vor dezvolta spiritul antreprenorial

Asociația Alternativa Eco împreună cu partenerii:
Cehia: EYCB, Spania: AYUNTAMIENTO DE MARACENA, Grecia: Greek Youth Mobility, Ungaria: Fiatalok Egységben Egyesület, Italia: JUMP – Gioventù in riSalto implementeaza in perioada 03.09.2023 – 09.09.2023 mobilitatea cu titlul Eco(love)gy Buisness+, proiect cu numarul: 2022-3-RO01-KA152-YOU-000093089.
 
Proiect finanțat prin Programul #Erasmus+ al Comisiei Europene.
 
Prin intermediul acestui proiect cei 36 de tineri și 6 lideri de grup își vor dezvolta spiritul antreprenorial, vor primi informații despre managementul și administrarea afacerilor durabile în mediul rural, își vor dezvolta abilități pentru a putea promova afaceri durabile in zonele rurale și nu numai.
 
Tinerii vor fi impulsionati în a-și dezvolta o gandire inovatoare pentru a putea implementa și gestiona afaceri durabile în zonele din mediul rural.
 
Tinerii din cele 6 tari diferite vor colabora pe parcursul a 7 zile de activități pentru a înțelege mai bine problemele ecologice și pentru a dezvolta soluții durabile, pentru a înțelege ce înseamnă antreprenoriatul sustenabil și cum poate acesta ajuta comunitatea.
 
Pe parcursul activităților tinerii își vor uni forțele și vor explora provocările și oportunitățile legate de ecologie și antreprenoriat sustenabil în fiecare dintre țările lor.
 
Proiectul Eco(love)gy Business+ are ca și scop principal conștientizarea și înțelegerea problemelor ecologice globale și importanța unor afaceri sustenabile. De asemenea, tinerii participanți vor învăța despre promovarea unui comportament sustenabil fata de mediu si să dezvolte soluții creative pentru a aborda aceste probleme.
 
Cei 36 de participanti si 6 lideri de grup vor participa la ateliere interactive de lucru în care vor invata ce este antreprenoriatul sustenabil, cum se construiește o afacere sustenabila. Vor avea sesiuni de dezbatere și brainstorming în care vor dezbate soluții creative pentru afacerile sustenabile.

În ultima zi a fiecărui schimb de tineri/mobilitate a lucrătorilor de tineret, le oferim participanților posibilitatea de a crea fie o piesă de teatru pe tema proiectului, fie un ghid de bune practici sau un videoclip cu momente memorabile din proiect. Mai jos găsiți o colecție video de pe canalul nostru de YouTube, unde puteți urmări aceste materiale.

Alternativa ECO

- Asociatia -

Redu, Refolosește, Reciclează

Copyright © 2024 Asociația Alternativa Eco. Vă încurajăm să distribuiți conținutul acestui site, cu menționarea sursei.