Youth Decide Free Motion

Youth Decide Free Motion

0
Țări
0
Tineri
0
Zile

Youth Decide Free Motion, Baku, Azerbaijan.

Am avut minunata ocazie sa particip la acest schimb de tineri si a fost un proiect de neuitat.

Mulțumiri organizației noastre locale Asociatia Alternativa Eco pentru că a făcut acest lucru posibil și pentru că ne-a oferit această experiență unică în viață.

Am fost una dintre cele 9 țări prezente în acest schimb care ne-a oferit o nouă perspectivă despre cultura fiecăruia și punctul de vedere al tuturor.

Mă bucur că am avut șansa să învăț o mulțime de lucruri noi despre imigrație și dezbatere de-a lungul participanților problemele cu care se confruntă imigranții.

Sursa: Caba Erica

O experienta de neuitat! ❤️

Am învățat mai multe despre subiectul principal, migrația. Având în vedere ultimele evenimente petrecute în întreaga lume, mulți oameni își părăsesc țările. În cadrul atelierelor noastre, principalele obiective au fost eradicarea stereotipurilor, prejudecăților, prevenirea violenței, conflictelor și radicalizării datorate diferenței culturale, creșterea nivelului de toleranță și împărtășirea experienței noastre personale despre subiect.

Proiectul a avut loc în frumosul oraș Baku, capitala Azerbaidjanului, și sunt foarte fericit că am avut șansa să vizitez acest oraș și să descopăr o bucată din această cultură uimitoare.

Sunt foarte recunoscător că am avut ocazia să cunosc 45 de oameni incredibili din 9 țări diferite și să împărtășesc această experiență specială.

🇦 🇿🇭🇺 🇬🇪 🇬🇷 🇫🇷 🇮🇹🇺🇦 🇸🇮🇷🇴

Mulțumiri organizației noastre locale pentru că a făcut totul posibil!

Sursa: Iulia Maria Serban

Alternativa ECO

- Asociatia -

Redu, Refolosește, Reciclează

Copyright © 2024 Asociația Alternativa Eco. Vă încurajăm să distribuiți conținutul acestui site, cu menționarea sursei.